Skype for Business

Telefonie en Het Nieuwe Werken met Microsoft Skype for Business

Alweer 8 jaar geleden presenteerde Microsoft de visie op Unified Communications: één platform voor alle communicatie, laagdrempelig voor gebruikers en kostenbesparend voor het bedrijf. Dit jaar wordt Microsoft Skype for Business 2019 geïntroduceerd: een complete oplossing die bedrijven helpt op uiteenlopende manieren te communiceren en samen te werken

 

Unified Communications is de term die uw ideale werkomgeving omschrijft. Alle communicatiemiddelen en media zijn geïntegreerd en werken probleemloos samen. Gebruikers kunnen met iedereen in contact komen, waar ze zich ook bevinden. Zonder zorgen te maken over locatie, netwerk of apparatuur kunnen mensen met elkaar aan een document werken. Of in groepsverband aan een project. Realtime, met de best mogelijke prestaties

 

De kracht van Skype for Business uit zich in de uitstekende mogelijkheden om werkplekken op logische wijze met elkaar te verbinden. Daarmee is een belangrijke basis voor communicatie gelegd. Maar om optimale voordelen te halen uit een dergelijk intelligent netwerk, is een schakel nodig tussen de software en de gebruiker. Deze schakel is allesbepalend voor de ervaring die een gebruiker heeft met Unified Communications. En de ervaring die een gebruiker heeft, is allesbepalend voor de productiviteit. Om productief te kunnen samenwerken met Skype for Business, bestaat er een ruime keuze aan randapparatuur.

 

Aan de hand van deze UC Connectivity Suite kan eenvoudig een keuze gemaakt worden uit die apparatuur. Met de juiste apparatuur kan er op een prettige wijze gewerkt worden. Nieuwe mogelijkheden doen zich voor en steeds meer beperkingen behoren tot het verleden. U kiest zelf hoe u wilt werken en hoe u vorm geeft aan de nieuwe manier van werken. Bepaal zelf het succes van Het Nieuwe Werken! Doe meer. Met minder.

 

Kosten beheren

VoIP (Voice over IP) maakt communicatie tussen bedrijfsvestigingen over de hele wereld mogelijk zonder dat het tarief voor internationaal telefoonverkeer in rekening wordt gebracht. Dankzij geïntegreerde audio-, video- en webconferencing bespaart u op reiskosten en kosten van conferencingoplossingen van derden.

 

Productiviteit verbeteren

Rijke beschikbaarheidsinformatie zorgt ervoor dat werknemers elkaar sneller vinden en kunnen kiezen voor de meest effectieve communicatievorm op een bepaald moment. In plaats van documenten over en weer sturen per e-mail, kunnen kenniswerkers in realtime samenwerken via uitgebreide vergaderfuncties. Hierbij kunnen zij hun bureaublad, toepassing of whiteboard delen, of vanuit Microsoft Office of andere toepassingen contact leggen met collega’s. De Skype for Business client biedt toegang tot spraakverkeer, berichtenverkeer en vergaderen via een enkele consistente en gebruiksvriendelijke interface.

 

Mobiele werknemer ondersteunen

Mobiele werknemers krijgen vrijwel overal via een internetverbinding toegang tot uitgebreide Unified Communications-functies. Een VPN is niet meer nodig. Met de vernieuwde Skype for Business Mobile-client kunnen zij heel eenvoudig vergaderingen bijwonen en beheren, de Global Address List doorzoeken en beschikbaarheidsinformatie raadplegen. In Skype for Business Server is de beschikbaarheidsinformatie uitgebreid met mobiele locatiegegevens, waardoor werknemers ook onderweg eenvoudig te vinden en te contacteren zijn. Door de uniforme vormgeving en functionaliteit op pc, telefoon, mobiele telefoon en browser kunnen gebruikers op verschillende manieren contact houden. 

 

Efficiënter werken

Door integratie van Unified Communications en rijke beschikbaarheidsinformatie in zakelijke workflows kunt u wachttijden en vertragingen terugdringen of zelfs voorkomen. Teamleden over de hele wereld kunnen via groepschat over onderwerpen discussiëren, waarna deze chatgesprekken kunnen worden gearchiveerd. <br /><br /><strong>Sneller reageren naar klanten, partners en werknemers</strong> Betere functies voor delegeren in Skype for Business en opties voor snel doorverbinden, in combinatie met rijke beschikbaarheidsinformatie, zorgen ervoor dat verkoopkansen op het goede moment bij de juiste personen terechtkomen.

 

Wet- en regelgeving handhaven

Ingebouwde functies voor beveiliging, versleuteling, archivering en opslag van gespreksgegevens, zorgen dat de wet- en regelgeving kan worden nageleefd. Doordat u uw eigen servers en netwerk gebruikt, houdt u controle over cruciale bedrijfsgegevens die anders via openbare telefoonnetwerken en vergaderplatforms van derden zouden worden overgebracht.

 

Wilt u meer informatie omtrent Skype for Business Download dan de Skype for Business product gids of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.