VMware vSphere

VMware levert oplossingen voor virtualisatie- en cloud-infrastructuren waardoor IT-organisaties bedrijven van alle groottes kunnen versterken. Met het leidende virtualisatieplatform – VMware vSphere – vertrouwen klanten op VMware voor het verminderen van hun kapitaal- en operationele uitgaven, vergroten van flexibiliteit en wendbaarheid, garanderen van bedrijfscontinuïteit, versterken van de beveiliging en om duurzamer te worden. Met een omzet van 2,9 miljard dollar in 2010, meer dan 250.000 klanten en 25.000 partners is VMware marktleider in virtualisatie

 

Virtualisatie en beheer van infrastuctuur

Vereenvoudig uw IT-infrastructuur terwijl u een dynamischer en flexibeler datacenter maakt met de bewezen VMware-virtualisatieoplossingen voor servers en datacenters op basis van VMware vSphere het toonaangevende virtualisatieplatform in de branche. Waarborg doorlopende IT-innovatie, waarbij SLA’s voor bedrijfsapplicaties worden nageleefd en de provisioning en upgrades van applicaties sneller op de markt worden gebracht. Met VMware-virtualisatie kunt u kapitaalkosten verlagen via serverconsolidatie en bedrijfskosten verminderen via automatisering, terwijl zo weinig mogelijk inkomsten verloren gaan dankzij minder geplande en ongeplande downtime.

 

Automatiseer het operationele beheer voor de nieuwe dynamische virtuele infrastructuur met VMware vCenter Operations zodat u IT-services sneller kunt leveren, de operationele efficiëntie kunt verbeteren, compliance kunt garanderen en risico’s kunt verminderen.

Verlaag kosten door minder energie te verbruiken en de hardware te beperken dankzij serverconsolidatie.

Bouw bedrijfscontinuïteit op via verbeterde oplossingen voor disaster recovery en zorg overal in het datacenter voor hoge beschikbaarheid met VMware Site Recovery Manager
Virtualiseer bedrijfsapplicaties, zoals Oracle, Exchange, SQL Server, Sharepoint, SAP en lever de hoogste SLA’s en topprestaties. Gebruik op beleid gebaseerde automatisering en garandeer compliance en prestaties met een interventieloze infrastructuur dankzij de vCenter-productlijn en virtualisatiebeheer

De redenen om VMware te kiezen voor uw virtualisatie

Hoewel virtualisatie u in het algemeen veel voordelen kan bieden, steunen virtualisatieoplossingen van VMware op een krachtige basis die in productieomgevingen is bewezen en door meer dan 250.000 klanten wordt gebruikt, waaronder alle Fortune 100-bedrijven. Op basis van VMware vSphere, het meest geavanceerde virtualisatieplatform in de branche, kunnen we oplossingen bieden van de desktop tot het datacenter, waarbij bestaande IT-investeringen worden benut. Onze oplossingen kunnen worden geïntegreerd met uw algehele IT-infrastructuur en bestaande beheertools.

 

Desktopvirtualisatie

Door desktops als beheerde service te leveren kunt u een flexibelere IT-infrastructuur aanleggen zodat uw bedrijf sneller kan inspelen op wijzigingen en kansen op de markt. Implementeer applicaties en desktops sneller en consistenter op allerlei clients, waarbij kosten worden verlaagd en serviceniveaus worden verbeterd. Verleng de levensduur van oude applicaties en voorkom installatieconflicten door applicaties te virtualiseren. Verplaats voor afgelegen vestigingen en filialen uw desktops naar de cloud en lever deze waar nodig als beheerde service, terwijl u de benodigde controle en veiligheid behoudt.

Stroomlijn de implementatie en het beheer door desktops als service te leveren. Bied thuiswerkers en tijdelijke medewerkers veilig toegang op afstand zonder dat dit ten koste gaat van prestaties of beveiliging.

 

Bedrijfsapplicaties virtualiseren

Zelfs veeleisende applicaties als Exchange en Oracle kunnen worden gevirtualiseerd, zodat u de prestaties van fysieke servers kunt evenaren of overtreffen, terwijl een overdreven provisioning niet langer nodig is. Voldoe aan uw serviceniveaus en stroomlijn de infrastructuur optimaal met VMware vSphere, waarmee resources op een dynamische manier worden toegewezen wanneer uw applicaties deze nodig hebben. Stel een gestandaardiseerde servicecatalogus samen om applicaties in enkele minuten te implementeren voor on-demand provisioning, terwijl de consistentie tussen toepassingen behouden blijft. Raadpleeg onze lijst met leveranciers die officieel hun applicaties voor het VMware-platform ondersteunen, waaronder Oracle, SAP en Microsoft.

Verdubbel de prestaties van Exchange door alle Exchange-serverrollen op VMware vSphere uit te voeren, inclusief de mailboxserver. Consolideer SQL op vSphere om kosten te halveren, terwijl databases sneller worden geleverd en de QoS (Quality of Service) behouden blijft. 

 

Virtualiseer Sharepoint zodat u eenvoudig resources op elk gewenst moment kunt schalen, werkbelasting zo nodig kunt verplaatsen en gepland onderhoud kunt uitvoeren zonder downtime. Voer Oracle-databases, -middleware en -applicaties uit op vSphere voor verbeterde time-to-market en total cost of ownership. 

 

Wilt u meer informatie over het virtualiseren van uw ICT omgeving met behulp van VMware vSphere? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.